Om vormstad-camping.no

Dette er bloggen for de som liker camping, friluft og reiser. Mitt navn er Peter og her vil jeg altså skrive om mine erfaringer innen reiser, camping både I Norge og Ute I Europa. Jeg har reist over land og strand både med min campingbil og min campingvogn. Det vil også forhåpentligvis være av interesse for de fleste andre også som liker reising om ikke nødvendigvis med campingvogn på slep. Jeg er genuint interessert I å oppleve verden og kan ikke tenke meg noen bedre måte å oppleve verden på enn å reise rundt for meg selv uten å være avhengig av verken hotell eller turoperatører. Friheten med campinglivet er stort og man kan komme seg akkurat dit man vil og man opplever verden på en helt annen måte, dette er noe jeg helt sikkert vil prate mer om senere I bloggen. Jeg bor I et lite sted som heter Vormstad litt utenfor Trondheim og etter min mening det perfekte stedet å bo om man vil oppleve Norge for her bor jeg altså midt I mellom Nord og Sør, helt perfekt for en som liker å reise I mitt eget hjemland.